Kodekameraten får seg venner

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

Kodekameraten får seg venner

Published on May 12, 2019 by Henry aka. Kodekameraten

post-thumb

Tenk at jeg skulle få meg noen kode-kamerater! Jeg er så heldig å ha med meg Maria og Toralf som er begge dyktige studenter ved NTNU i Trondheim.

What? Girls can code too?

Maria

Maria har nettop levert bachelloroppgaven sin i informatikk og er ellers veldig glad i språk. Om det skulle være Norsk, Spansk, Fransk, Java, Python eller Dart… Ikke noe kan stoppe henne! Jeg ble kjent med Maria ila. studietiden min i Trondheim og er veldig glad for at hun ville være med å være en kodekamerat.

One aesthetic boy joins your party

Toralf

Toralf har jeg kjent noe lenger. Fun-fact: Jeg spilte fiolin i hans bryllup, og med det endte min karriere som fiolinist. Da jeg reiste til Trondheim for å studere informatikk, tok det noen år før han fant ut at han ville gå i mine fotspor. ;) Men Toralf er fullt og helt sin egen person, en real kompis med god estetisk sans og praktiske egenskaper som alle rundt ham har god nytte av.

Takk for at dere begge er med meg på dette eventyret!

Signert av Henry